Zdravljenje Lymske borelioze

V naši sredini vam bomo skušali pomagati z najsodobnejšimi odkritji, mnenji, idejami in metodami, s katerimi bomo skupaj skušali doseči isti cilj - vašo ozdravitev. 

V Termah Dobrna smo poslušali želje bolnikov, sodelujemo in smo del Društva bolnikov z boreliozo Slovenije, vključujemo navodila Deklaracije o Lymski boreliozi, ki jo je novembra 2018 sprejel parlament Evropske Unije, upoštevamo spoznanja IDSA kot ILADS in skušamo odkriti novo pot k ozdravitvi te zahrbtne bolezni, ki jo nekateri tako enostavno prebolijo, drugi pa se je ne morejo rešiti.

Pri nas se lahko odločite za najsodobnejše zdravljenje Lymske borelioze z antibiotiki, ob podpori imunomodulatorjev, diete in balneoterapije. Lahko se odločite za zdravljenje brez sintetičnih antibiotikov, z naturopatijo in rastlinskimi protimikrobnimi izvlečki. V obeh primerih boste deležni individualne obravnave zdravnikov specialistov, fizioterapevtov, psihoterapevta.

Program ambulantno zdravljenje

Zajema potrebno antibiotično zdravljenje v opredeljenem časovnem terminu, ki ga opredeli infektolog, glede na vaše zdravstveno stanje. Optimizacija zdravljenja fakultativno obsega tudi vzpostavitev normalnega imunskega odziva, predpis diete, balneoterapijo, biofrekvenco, akupunkturo, rastlinske antibiotike, nutritivne dodatke, optimizirano delovanje mitohondrijev, hormonsko uravnovešanje, zaviranje kroničnega vnetja, oksidativnega stresa, čiščenje telesa.

Pri ambulantni obliki zdravljenja boste dnevno obravnavani v našem zdravilišču v dopoldanskem času, od ponedeljka do petka, po terapiji odidete domov.

Program stacionarno zdravljenje

Pri tej obliki zdravljenja ste nameščeni v eni od naših hotelskih sob, zdravljenje poteka celodnevno. V primeru, da potrebujete dodatno pomoč pri dnevnih aktivnostih, boste nameščeni na našem negovalnem oddelku. Na voljo vam bo 24 urna medicinska oskrba.